Dahua

Digiborden

De wereld wordt steeds digitaler. Als je iets wilt uitleggen aan een collega of een student zal je daar steeds vaker digitale content bij gebruiken. Met het nieuwe digibord van Dahua is dit mogelijk! Je deelt heel makkelijk draadloos de inhoud van je telefoon, tablet of laptop om daar dan vervolgens op te schrijven. Of dat nu een foto, website of presentatie is. Als je klaar bent deel je heel gemakkelijk de notities met je gesprekspartner.

Omdat het digibord heel intuïtief werkt, kan iedereen er snel mee aan de slag. En dat maakt overleggen een stuk efficiënter!

Draadloos scherm delen

Met het Dahua digibord kan je draadloos het scherm delen van je telefoon, tablet of laptop.De HiBoard-IE serie ondersteunt de gelijktijdige weergave van meerdere beelden. Dat maakt samenwerken nog effectiever!

Natuurlijk schrijven en Touch bediening

Het schijven op een Dahua digibord voelt heel natuurlijk aan. Dat komt door onze unieke ‘Zero Air Gap’ technologie. Je kunt gebruik maken van de bijgeleverde pennen of je kunt je vingers gebruiken om te schijven. De touch bediening van het scherm om bijvoorbeeld iets te wissen werkt heel intuitief.

Sterke processoren en standaard WiFi

Standaard worden de Dahua digiborden geleverd met sterke processoren die draaien op de laatste versies van Android. Optioneel kan een OPS windows module ingebouwd worden.

Standaard is een WiFi module ingebouwd waarmee draadloos content kan worden gedeeld, maar wat ook kan dienen als WiFi hotspot voor uw gasten!

Toepassingen

office-working
trainingen-educatie
vergaderen

Producten

hiboard-ie65
hiboard-ie75
hiboard-ie86

Support van Dahua

Wil je hulp bij het kiezen van het juiste Dahua display product?

Onze Business Development Manager Peter de Jong helpt je graag!

 

>> peter.de.jong@dahuatech.com

Onze distributiepartners